Hendrik

Hendrik

,

20 -03- 2017 Al een geruime tijd zat ik met het gevoel dat ik waardeloos was. Mijn ex-vrouw praatte niet meer met me en mijn kinderen zag ik niet meer. Dankzij de hulp van Marjolein heb ik weer zin gekregen in het leven. Het contact met mijn kinderen is weer hersteld en ik zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet!
25-03-2017 Mijn echtscheiding is al weer geruime tijd geleden, maar ik bleef last houden van blokkades. Met hulp van Marjolein heb ik weer ruimte kunnen maken voor andere, positieve dingen. Af en toe ga ik even weer langs voor een praatje en een healing. Zo heb ik alles prima een plek kunnen geven.
Egge

Egge

,

Vera

Vera

,

30-03-2017 Hallo marjolein, Hier dan mijn referentie voor jou…. Enkele jaren na mijn (v)echtscheiding ben ik in contact gekomen met Marjolein zij liet mij inzien/ voelen dat je ondanks een scheiding nog altijd spiritueel met elkaar verbonden kunt zijn. Met een therapie/healing-sessie heeft Marjolein mijn ex -partner uit mijn systeem “vervaagd” waardoor alles duidelijk, lichter en draaglijker werd. Na nog een sessie waardoor ze mij leerde te “aarden” overwon ik de onzekerheid om een volgende grote stap in mijn leven nemen. Marjolein dankjewel voor dat inzicht en je steun! X.
Een paar jaar geleden kwam ik via een goede vriendin in contact met Marjolein. Ik worstelde met wat dingen die ik maar niet los leek te kunnen laten. In de sessies bleken deze verbonden met mijn ex-man die, op de een of andere manier, nog erg veel ruimte in mijn energieveld innam. Terwijl ik juist letterlijk en figuurliljk steeds meer afstand had genomen, hield ik hem in mijn energieveld onbewust nog vast. Het gaf mij veel rust en minder innerlijke strijd hem ook op energetisch niveau los te kunnen laten.
Diane

Diane

,

Adriana

Adriana

,

Toen ik bij Marjolein kwam zat ik in een moeilijke periode in mijn leven. Ik was net gescheiden en voelde me verdrietig en minderwaardig. Het verleden achtervolgde mij en ik kon het niet loslaten. Toch wilde ik graag opnieuw beginnen samen met mijn dochter. Marjolein hielp mij om te loslaten en te vergeven. Het voelde heel vertrouwd en we hadden direct een klik. Naar een paar gesprekken en therapie sessies kreeg ik meer zelfvertrouwen en kon ik mijn aandacht richten op de toekomst. Voor mij was het een bijzondere en leerzame ervaring. Bedankt Marjolein
Ik ben Remco 45 nu drie jaar gescheiden en heb daar tot op heden best moeilijk mee gehad. Het had bijna dagelijks invloed op mijn doen en laten. Ik ben bij Marjolein gekomen via een fb advertentie met de gedachte baat het niet dan schaadt het niet. Heb met Marjolein een kennismakingsgesprek gehad en besloten een deeltraject op te starten van 4 sessies. In deze 4 sessies heeft Marjolein dmv therapie, healing en coaching mijn negatieve emoties een plaats kunnen geven waardoor ik een stuk beter in mijn vel zit. Marjolein is een lief en warm persoon die bij mij positief over komt en mij daardoor open laat staan voor de behandeling. Ik ben zeer tevreden met het resultaat ik heb datgene waarvoor ik kwam een plekje kunnen geven en kijk vrolijker en opener de toekomst in. Marjolein bedankt hiervoor. Remco
Remco

Remco

,